Editor de Bunuri

COMUNICAT DE PRESĂ Moody's îmbunătățește perspectiva ratingului Transelectrica de la stabil la pozitiv

Agenția Internațională de Rating Moody's Investors Service reconfirmă ratingul acordat anul trecut Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, respectiv Ba1, cu îmbunătățirea perspectivei de la stabil la pozitiv.

Ratingul Ba1 cu perspectivă pozitivă este o opinie obiectivă favorabilă cu privire la capacitatea Transelectrica de a-și onora obligațiile financiare. Îmbunătățirea perspectivei ratingului de la stabil la pozitiv arată că Transelectrica are valori financiare foarte puternice, stabile și predictibile, un parcurs cu tendințe de dezvoltare caracterizat printr-o implementare consecventă a normelor de reglementare și se așteaptă că această tendință să continue.

Comunicatul integral al Agenției Internaționale de Rating Moody's Investors Service poate fi citit la adresa www.moodys.com.

Biroul Reprezentare, Relații Publice și Relația cu Mass-Media

Editor de Bunuri