Editor de Bunuri

Returnarea dispozitivelor de acces pentru platforma DAMAS

Avand in vedere schimbarea modului de autentificare in platforma DAMAS, va solicitam returnarea dispozitivelor token pana la data de 26.09.2014.

Returnarea se poate face personal sau prin posta rapida la sediul DEN din Bvd-ul Hristo Botev, 16-18, Sector 3, Bucuresti.

Este necesar ca aceste dispozitive sa fie insotite de o adresa de solicitare a restituirii garantiei unde va rugam sa mentionati numarul de cont in care sa fie transferati banii si daca este posibil, suma depusa, pentru verificare contabila. Restituirea garantiei se va face numai prin transfer bancar indiferent de modul de depunere al acesteia.

La  primirea dispozitivelor se va incheia un proces verbal de predare-primire, in doua exemplare, de aceea in cazul in care returnarea se face prin posta rapida, va rugam sa transmiteti un e-mail de instiintare pe adresa: adriana.terente@transelectrica.ro. Tot prin e-mail va fi transmis procesul verbal pentru semnare, urmand ca dupa inceheierea acestuia sa se restitue garantia, in maxim trei zile lucratoare.

Dispozitivele nereturnate pana la data limita de 26.09.2014 se vor considera pierderi sau deteriorari si garantia va fi retinuta de Transelectrica.


Editor de Bunuri

#hide the portlet