Editor de Bunuri

Relaţii Investitori

Incepand cu data de 29.08.2006 actiunile emise de Transelectrica sunt tranzactionate pe piata reglementata, administrata de BVB, la categoria Premium, sub simbolul TEL. Listarea la Bursa de Valori Bucuresti a reprezentat momentul de debut al relatiei noastre pe termen lung cu actionarii Companiei.

Prospectul de Oferta privind Oferta Publica Primara Initiala de vanzare de Actiuni ale TEL din 2006 poate fi consultat aici prospect oferta 2006

Pentru a asigura cadrul legal de transparenta si dialog, Transelectrica ofera acces egal tuturor actionarilor, indiferent de marime, la informatie certa, corecta, suficienta si facuta publica la momentul oportun, in conformitate cu cerintele legale de raportare privind activitatea operationala si financiara a Companiei.
De asemenea, Transelectrica respecta termenele legale de publicare a informatiilor. Toate informatiile necesare investitorilor si actionarilor, conform legislatiei si reglementarilor in vigoare, vor fi transmise institutiilor pietei de capital, ASF si BVB, si vor fi publicate pe acest site.

Contact Relații Investitori
Acționariat:

Mihaela Grama

+40.21.303.5948

Relații Investitori:

Adrian Șuța

+40.21.303.5667

Fax: +40.21.303.5610
E-mail: [email protected]