Editor de Bunuri

Structura Executiv - Filiale

OPCOM SMART FORMENERG TELETRANS   ICEMENERG SERVICE

Societatea Comerciala „Operatorul Pietei de Energie Electrica" SA - OPCOM SA a fost înfiintata în baza HG nr. 627/2000, ca filiala al carei actionar unic este Transelectrica SA. Misiunea societatii consta în asigurarea unui cadru organizat de desfasurare a tranzactiilor comerciale pentru energie electrica. Conform HG nr. 627/2000, Codului Comercial al Pietei Angro de Electricitate si Licentei de administrare a pietei angro de electricitate no. 407/2001 emise de ANRE, principalele activitati ale OPCOM SA sunt:

- administrarea pietei de energie electrica;
- echilibrarea continua a balantei cerere si oferta pentru satisfacerea consumului necesar, în vederea asigurarii functionarii continue a SEN;
- stabilirea ordinii de merit fara restrictii a producatorilor de energie electrica, prin ierarhizarea acestora pe niveluri de putere, în functie de pretul ofertat;
- stabilirea drepturilor si obligatiilor de plata pentru participantii la piata, în conformitate cu tranzactiile realizate. 

Date contact:
OPCOM: adresa bd. Hristo Botev 16-18, sector 3 Bucuresti
Tel 021 3071410 / Fax 021 307 1400
Director general - Victor Ionescu


SMART

Societatea Comerciala pentru Servicii de Mentenanta a RET, SMART SA, a fost înfiintata prin reorganizarea Transelectrica SA, ca filiala detinuta integral de aceasta, conform HG nr. 710/2001.

SMART SA are ca obiect de activitate efectuarea de revizii si reparatii la echipamentele primare si secundare din retelele electrice, inclusiv masuratori profilactice, remedierea incidentelor la instalatiile electrice, prestari de servicii în domeniul energetic, microproductie de echipamente electrice de plata pentru participantii la piata, în conformitate cu tranzactiile realizate.

Date contact:
Bd. Gheorghe Sincai nr. 3, Cladirea "Formenerg", et.1, Sector 4, Bucuresti
Tel 021 305 4402 / Fax 021 305 4400
Director general - Florin Melciu

Filiala SC FORMENERG SA are ca obiect de activitate instruirea personalului din sectorul energetic. FORMENERG SA a fost înfiintata la data de 1 aprilie 2002 ca filiala detinuta în proportie de 100% de Transelectrica SA. Principala sursa de venituri a FORMENERG SA este reprezentata de serviciile prestate catre Transelectrica SA.

Date contact:
Bd. Gh. Sincai nr.3, Bucuresti
Tel 021 3304005 / Fax 021 330 14 96
Director general - Marius Vasile Morariu 

SC TELETRANS S.A.este o filiala care are ca principal obiect de activitate asigurarea de servicii de comunicatii si TI pentru administrarea retelelor electrice de transport. 

Competentele TELETRANS sunt structurate pe urmatoarele directii principale :

- Servicii de telecomunicatii - in principal ca administrator al retelei magistrale de fibra optica a Companiei, retea cu o lungime de aproximativ 5000 km si care acopera intreg teritoriul Romaniei;
- Servicii de informatica de proces- in special pentru domeniul energetic;
- Servicii de informatica manageriala - gama completa, incluzand consultanta, proiectare, implementare, mentenanta, asistenta tehnica si training pentru sisteme complexe, aplicatii software, baze de date Oracle, echipamente de comunicatii, cablare structurata, Internet/Intranet.

Date contact:
Hristo botev 16-18 Bucuresti
Tel: 021 301 6111 / Fax 301 6010
Director genereal - Dragos Stefan Roibu

http://www.teletrans.ro

                                                    Inapoi la inceputul paginii
 
ICEMENERG SERVICE

Societate în faliment.